Om os

Dinedbpartner.dk er et ny startet firma, som arbejder udelukkende med pc-systemer. Vores mål er at kunne servicere erhverv samt private, der måtte have problemer med deres systemer.
Stationære som bærbare maskiner.

Hos Dinedbpartner.dk stræber vi efter at levere et top-produkt, til at lave konkurrence dygtige priser, hvor alle kan være med.

Dinedbpartner.dk specialiserer sig i nybyg af systemer, samt vedligeholdelse af allerede eksisterende systemer. Dette kan være alt fra bærbare pc’ere til stationære systemer. Store som små. Nybyg pc’er bliver altid behandlet top professionelt hvor sikkerheden er helt i top. De ny pc’ere bliver testkørt 24 timer, inden de forlader vores værksted; for at være helt sikker på, at der ingen problemer er, og at pc’en lever op til vores kvalitetskrav.

Dinedbpartner.dk arbejder kun med reservedele i høj kvalitet og med god pasform. Delene bliver monteret hurtigt og professionelt. -Uden mellemmand. Dvs. at dit system bliver repareret af den samme medarbejder hele processen igennem. Dette er din og vores garanti for, at intet går galt og et arbejde vel udført.